時々 toki-doki.se

Ikon

Soul Eater – ep 36 (rising from the dead!)

Det nya* OPt är ett sånt förbannat WIN!!

 Tommyfebrua-heavenly6 är i mitt tycke en av de där få anisong-sångerskorna som håller bra kvalitet på allt hon gör, och vars ”engrish” inte ens lyckas förstöra låten. Och var det förresten någon mer som tänkte på att Houchu Ohtsuka ägde mer än vanligt? Om man hade en sån röst i verkliga livet alltså, undrar om man skulle mötas med typ mer respekt i vardagen och behandlas som kung..? Vore ju ändå rätt schysst.

Hursomhelst… Vi slängs rakt in i fighten. Myggmannen har nu nått en nivå av fulhet som får unibrowet att kännas fullt acceptabelt i jämförelse. Soul ger vika för den ”mörka sidan” och tar kraft från sin galenskap, vilket mitt i oturen ändå gör att gänget spöar myggmannen genom att alla lyckas med någon form av tamashi no kyomei. Efter förvånadsvärt mycket blod och POWWAA UPPPU!! kutar de vidare för att mötas upp med De Två Random Birollerna Jag Glömt Namnet På. SKITEN A-SPLODERAR, de återvänder hem. 

オッス オッス オッス オオオッスウ~!

Spindeltuttkvinnan (lol) tror sig sitta säkert, men egentligen är det självaste Medusa som har lagt vantarna på en viss brew, och hon smider nu vidare på sina onda planer med siktet inställt på Stein och Marie. Återstår att se om Chrona spelar ut sin roll eller inte. Och vad kommer det få för konsekvenser för Soul att han gav vika för sina inre demoner?

(läs: relativt nya, det var som bekant ett tag sedan vi bloggade Soul Eater)

Mer information om vad vi lär skriva om framöver finns att läsa på det ständigt uppdaterade >>schemat<<. Lägg märke till att vissa serier har droppats och lagts till! ^^ 

Filed under: Anime // Aktuella, Soul Eater, , , , ,

Lämna en kommentar

spotlight

Här är det tänkt att extra intressanta fanart-konstnärer, cosplayare eller nyheter ska uppmärksammas!

följ lovichan @